logo Dailylicious Foodcoach

De 7 dagen Challenge

Startdatum: nog niet bekend

Doe gratis mee de 7 dagen challenge via Instagram en ga actief aan de slag met een gezond voedingspatroon. Maak kennis met mij en de HappySize methode en verlies direct al de eerste kilo’s. 

" Je zit nergens aan vast en kunt hoogstens een paar kilo verliezen! "

Wie ben ik?

Hi, ik ben Sabine, gediplomeerd er erkent gewichtsconsulent en ik geloof niet in streng diëten. 

Ik geloof in een gezond voedingspatroon en een gezonde leefstijl waardoor je jouw ideale gewicht op een relaxte manier kunt bereiken. Met een prettige balans tussen genieten en gezond eten. 

Ik heb deze 7 dagen challenge bedacht omdat ik me voor kan stellen dat het misschien als “te mooi om waar te zijn” klinkt en je nog twijfels hebt. Zo kun je eerst even kennismaken en zelf ervaren of de HappySize methode bij je past.

 

De Challenge:

Met de challenge ga je 7 dagen actief aan de slag met een gezonde leefstijl en jouw doelen. 

Wanneer je meedoet voeg ik je toe aan een besloten Instagram account, speciaal voor de challenge. Hierin deel in dagelijks informatie in een korte video en ga je aan de slag met een opdracht. Ook deel ik elke dag een lekker en gezond recept en motiveer ik je middels leuke quotes!

Tijdens de 7 dagen mag je vragen stellen en we sluiten de challenge af met een live Q&A waarin ik ook uitleg wat de HappySize methode inhoud. Daarna beslis je zelf of je al genoeg weet of nog verder wil met deze training of 1-1 coachsessies. Je zit nergens aan vast!