aanbieding S.A.P. workshop

Gelukt!! maar wacht nog even...

Je aanmelding is gelukt! Binnen 30 minuten ontvang je de mini-workshop in jouw mailbox. 
Maar voordat je aan de slag gaat heb ik nog een kado voor je. 

Ik heb de meest favoriete gezonde recepten van mijn klanten gebundeld in een overzichtelijk e-boek. Om ook jou de optimale beleving van “gezond en lekker eten” te laten ervaren wil ik je graag kennis laten maken met deze heerlijk recepten en daarom heb ik een mega korting voor je! Bestel dus snel dit recepten e-boek bij jouw mini-workshop want deze aanbieding is maar 3 dagen geldig….

Gezond eten kan ook lekker zijn!

Betaal nu maar 14,- euro!

[hurrytimer id="3037"]

Meer dan 50 recepten

In dit boek deel ik de 30 favoriete recepten van mijn klanten van de afgelopen 2 jaar en heb ik 23 persoonlijke favorieten toegevoegd! Ontbijt, lunch en dinerrecepten aangevuld met verantwoorde, lekkere tussendoortje en drankjes! Gezond eten kan ook lekker zijn!!

20200331_172106
20190504_090413

Lekker, gezond en makkelijk

snickerlover recept havermout
roze couscous recept