fbpx

1-1 coachtraject

Stop met diëten

Heb jij al ontdekt dat diëten niet werkt? Dat het je met veel moeite tijdelijk helpt, maar je daarna toch weer gewoon aankomt? Je hebt al zoveel geprobeerd en er al zoveel geld aan uitgegeven, maar… nog steeds is het je niet gelukt. Hoe doen die andere mensen dat toch? Waarom lukt het hun wel?

Het antwoord is makkelijk, pas je leefstijl duurzaam aan en kies niet voor de tijdelijke oplossing van een dieet. Hierdoor kun je gewoon eten en genieten, waardoor je je lichaam voedt en je ontspant. Dit geeft je niet alleen het voor jou juiste gewicht, je zit ook lekkerder in je vel en voelt je gelukkiger en loopt niet constant te balen en te stressen van alles wat je niet mag.

Herken jij je hierin:

Dan is een coachtraject iets voor jou! Want de theorie is dan misschien makkelijk, in de praktijk is het toch vaak net even wat lastiger om nieuwe, gezonde voornemens ook echt vol te houden. Maar dat betekent niet dat het voor jou niet mogelijk is. Ook jij kunt je ideale gewicht bereiken, trots op je zelf zijn, zeker over je leven en uiterlijk, lekker in je vel zitten, een fit en gezond lichaam hebben en met veel energie alles uit het leven halen. Met een persoonlijk plan en de begeleiding gaat het je deze keer wel lukken!

Als je iets wil hebben wat je nooit hebt gehad, wees dan bereid iets te doen wat je nog nooit hebt gedaan.

Persoonlijke coaching

Kun jij wel wat extra ondersteuning met afvallen gebruiken? In een 1-1 coachtraject onderzoeken we wat jouw knelpunten zijn en kijken we welke stappen je kunt nemen om jouw doelen te bereiken.

We focussen ons op een gezonde leefstijl en een gezond voedingspatroon zodat je jouw ideale gewicht bereikt zonder het gevoel te hebben dat je een dieet volgt. Je werkt aan een betere gezondheid, waardoor je weerstand verbeterd, je energieker en fitter wordt en je lekker in je vel zit.

Met een persoonlijk voedingsplan ga je gelijk aan de slag om je voedingspatroon aan te passen. Je volgt de HappySize training om je hele leefstijl te verbeteren en tijdens de coachgesprekken bespreken we je voortgang, maken we nieuwe plannen en bespreken we hoe je om kunt gaan met lastige situaties. Met de handige VYTAL heb je een weekmenu op maat altijd bij de hand, kun je direct vragen stellen en kun je je laten inspireren door meer dan 1600 recepten.

Met dit coachtraject ben ik er voor jou!  Jij gaat aan de slag, en ik ben jouw back-up, je steuntje in de rug, je stok achter de deur!

Het coachtraject

Persoonlijke coaching

Een intakegesprek voor een passend voedingsplan en 4 of 8 coachgesprekken in de praktijk of via zoom (keuze)

Support, focus, motivatie en informatie

Zodat jij volhoudt en efficiënt en effectief gaat werken aan het behalen van je doelen!

Een persoonlijk voedingsplan

Afgestemd op jouw behoeften, voorkeuren, situatie en doel!

De HappySize training

Omdat duurzaam veranderen van jouw leefstijl de sleutel is tot succes. Online, dus te volgen op het moment dat het jou uitkomt

Samen sparren

Wanneer je het even niet weet of lastig hebt ben ik er voor je om met je mee te denken

Hoe kan ik helpen?

Ik ben altijd gek op lekker eten geweest, viel zelfstandig 10kg af en bleef op gewicht, maar had vaak buikpijn, een slechte huid en was heel vaak misselijk en moe. Vreemd, want ik at toch best gezond? Het werd mij duidelijk dat er veel meer dingen invloed hebben op hoe gezond we zijn en hoe we ons voelen. 

Ik was partner en stiefmoeder, carrièregericht, collega en reislustig, ik was huisvrouw en hobby kok, ik was hardloopster, wielrenster, crossfitter, ik was alles… behalve mezelf. Ik voelde dat een burn-out langzaam op mij af kwam. Ik was niet fit, had weinig energie en was erg prikkelbaar. Door te onderzoeken waar ik echt gelukkig van word en wat echt belangrijk is voor mij merkte ik hoe een gezonde leefstijl voor mij kon werken en me juist kon ondersteunen. 

Inmiddels is gezond eten en bewegen voor mij een vanzelfsprekendheid geworden, en kost dit geen energie meer. Het levert me energie op. Ik voel me gezond, fit en zit lekker in mijn vel. Eet ik alleen nog maar gezond? Nee, maar ik ken mijn balans en weet hoe ik deze steeds weer kan herstellen.  Ik bekijk alle hypes rondom voeding en leefstijl met mijn Barneveldse nuchterheid, “eet maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”

Herken jij je in dit verhaal? Dan begrijp ik in welke lastige situatie je zit! Ik kan je helpen door je te laten zien hoe een gezonde leefstijl voor jou kan werken en je energie kan gaan geven in plaats van dat het je energie kost. Door kleine aanpassingen te doen voelt het niet als een opgave, hou je het goed vol en bereik je uiteindelijk jou doel. Stop met het zoveelste dieet en pak het deze keer anders aan, voor een duurzaam resultaat.

Video afspelen

Wat levert het coachtraject je op?

Voor wie is dit coachtraject?

Dit coachtraject is geschikt voor mannen en vrouwen (of anders) die een gezondere leefstijl willen ontwikkelen. Het maakt niet uit of je daarbij ook wil afvallen of je focus meer op gezonde patronen wil leggen

Wanneer je naast de HappySize training opzoek bent naar een persoonlijk plan en begeleiding op maat. Zowel de training als de coaching kan online plaatsvinden, dus het maakt ook niet uit waar je woont. Uiteraard kan je ook in de praktijk terecht.

Durf je in jezelf  te investeren omdat je weet dat je gezondheid jouw meest waardevolle bezit is

Neem dan de volgende stap en investeer in jezelf!

COACH LIGHT

€ 77,-*

per maand

COACH PREMIUM

€ 105,-*

per maand

 • PERSOONLIJK voedingsplan met voorbeeld dagmenu en variatielijst
 • Online training met 12 modules met videolessen
 • Werkboek met opdrachten voor een persoonlijk plan
 •  Maandelijkse online Q&A groepsbijeenkomst
 • Wekelijks contact voor vragen
 • 4 coachgesprekken 1-1 van 30 min.

*BONUS: RECEPTEN E-BOOK

 • PERSOONLIJK voedingsplan met voorbeeld dagmenu en variatielijst
 • Online training met 12 modules met videolessen
 • Werkboek met opdrachten voor een persoonlijk plan
 •  Maandelijkse online Q&A groepsbijeenkomst
 • Wekelijks contact voor vragen
 • 8 coachgesprekken 1-1 van 30 min.

*BONUS: RECEPTEN E-BOOK 

*bij 6 maand termijnen

Of betaal  in:

3 termijnen van €151,-

1x het totaal van €449,-

*bij 6 maand termijnen

Of betaal  in:

3 termijnen van €209,-

1x het totaal van €619,-

COACH LIGHT

€ 77,-*

per maand

 • PERSOONLIJK voedingsplan met voorbeeld dagmenu en variatielijst
 • 12 trainingsmodules met videolessen
 • Werkboek met opdrachten
 •  Maandelijkse online Q&A groepsbijeenkomst
 • Wekelijks contact voor vragen
 • 4 coachgesprekken 1-1 van 30 min. 

*BONUS: RECEPTEN E-BOOK

Of betaal in:

3 termijnen van €151,-

1x het totaal van €449,-

PREMIUM

€ 105,-*

per maand

 • PERSOONLIJK voedingsplan met voorbeeld dagmenu en variatielijst
 • 12 trainingsmodules met videolessen
 • Werkboek met opdrachten
 •  Maandelijkse online Q&A groepsbijeenkomst
 • Wekelijks contact voor vragen
 • 8 coachgesprekken 1-1 van 30 min.

*BONUS: RECEPTEN E-BOOK

Of betaal in:

3 termijnen van €209,-

1x het totaal van €619,-

VERGOEDING DOOR JE ZORGVERZEKERING

Een aantal zorgverzekeraars vergoedt (een deel) van de kosten van dit coachtraject omdat ik aangesloten ben bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Deze vergoeding krijgt vanuit je aanvullende polis, dus betaal je geen eigen risico.

Ben je benieuwd hoeveel jouw verzekeraar vergoedt, of wil je weten welke zorgverzekering je moet kiezen voor het nieuwe jaar? Bekijk het overzicht van vergoedingen door verzekeraars op de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

BENIEUWD HOE IK JE KAN HELPEN?

Plan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek

De ervaringen van:

Na de komst van ons 2e kindje was ik alles behalve fit. Toen Woest Training opende in Lunteren ben ik gelijk lid geworden. Het begin was er. Na een tijdje trainen was ik fitter en sterker, alleen viel ik nog niet echt af. Daarom besloot ik ook mijn voeding eens verder onder de loep te nemen met hulp van Sabine. De recepten die ik kreeg waren super lekker, makkelijk te maken, snel klaar en goed te combineren met onze kinderen. Natuurlijk was het niet altijd makkelijk, maar het werd wel steeds makkelijker. Door voldoende en op een gezonde manier te eten en structureel te sporten ben ik in 12 weken 6.5kilo afgevallen en 4% vet verloren
Marleen
Via mijn enthousiaste schoonzoon ben ik bij Sabine terecht gekomen. Ik heb al jarenlang last van een trage schildklier en werd daardoor maar dikker en dikker. De kilo's vlogen eraan. Wat ik ook deed, afvallen lukte me gewoon niet! Nadat ik de stap gewaagd heb en het toch met Sabine ben gaan proberen, raakte ik eindelijk, na al die jaren strijden, weer kilo's kwijt. Ik ben nu 4 maanden verder en ben 7,5kilo kwijt! Ik val nog steeds af. Het gaat soms met pondjes, maar het gaat nog steeds super goed! Ik ben superblij en ga zeker door. Leuke, betrokken begeleiding van Sabine. Super lekkere recepten die in korte tijd klaar te maken zijn. Echt Top!!
Margreet
Sabine is mijn stok achter de deur! Vorig jaar, na heel veel eerdere pogingen Weight Watchers, Personal Body Plan, Sonja, en op eigen kracht, besloot ik de knop moet om. Ik ging online op zoek en werd niet blij van de gedachten om de komende maanden op zakken wortels te teren. Totdat ik op de site van Sabine terecht kwam. Ik heb dat even laten bezinken en al gauw had ik haar een berichtje gestuurd want inderdaad dat dieten ben ik zat.. ik wil dat niet! Ik wil een nieuwe leefstijl. Samen zijn we gaan zoeken wat voor mij werkt en ik kan je vertellen dat ging niet vanzelf maar we hebben hem gevonden en deze manier werkt top voor mij! Voel me lekkerder dan ooit. Ik beweeg makkelijker en daardoor ook lekker veel momenteel. Ik eet eigenlijk alleen maar lekkere (gezonde) dingen en snoep af en toe ook. Ik zie niet meer op tegen een etentje of een feestje want het pas allemaal in mijn nieuwe leefstijl.
Inmiddels ben ik 15 kilo kwijt en zit ik op de helft van mijn einddoel. Het gaat niet snel maar pondje voor pondje komen we er zeker!
Loes van Essen
Loes
Na ons 2e kindje bleven de kilo's aan me plakken, maar dankzij het uitgebreide voedingsschema dat ik kreeg, gingen de kilo's er toch vanaf.
Het fijne is dat het niet heel hard gaat, maar eenmaal eraf, blijven ze eraf. Het is een manier van eten die snel went en niet ingewikkeld is. Ik mag alles, maar uiteraard met mate. Keuzes maken heeft Sabine mij geleerd, met alles! Bedankt!!
Christa
Na veel geprobeerd te hebben zonder resultaat, ben ik bij Sabine begonnen omdat zij een totaal pakket aanbied. Keuzes kunnen maken met "gewoon" eten, met daarbij de hoeveelheden die goed zijn voor jou om te kunnen afvallen. Hierbij krijg je toch alle voedingsstoffen binnen en heb je geen trek. Zelfs 1 a 2 keer per week cheaten kan en dan nog val je af. Zo blijft het leuk en goed te doen! Daarbij maakt Sabine je bewust van wat factoren zoals emoties en stress met jou doen t.o.v. eten. Juist die bewustwording draagt bij aan de nieuwe eetgewoontes.

Het contact met de positieve coaching van Sabine maakt voor mij het verschil t.o.v. het zelf "aanrommelen" met de vele hypes en voedingsschema's. Na drie maanden ben ik 10kg afgevallen en blij met deze nieuwe eetgewoontes waar ik mij heel goed bij voel. Super! Sabine is altijd te bereiken als het even niet lukt of als je vragen hebt. Met veel geduld en rust helpt ze jou om weer gemotiveerd door te gaan. Topper!
Gertine

volg Dailylicious Foodcoach op social media