fbpx

HappySize coachtraject

1-1 coaching voor mensen die afvallen serieus aan durven te pakken

Herken jij je hierin?

Gun jezelf een fit lijf

en stop met aanmodderen

Hoe lang neem jij nog genoegen met  een leven waarin je je moe en futloos  voelt. Hoe lang vind jij het nog ok om niet lekker in je vel te zitten? Om onzeker te zijn over je lichaam? Een ongezonde leefstijl zorgt voor:

Veranderen en bewuste keuzes maken is niet leuk, maar fit zijn maakt je leven wel een stuk leuker!.
Zo door blijven gaan en eten wat je wil is fijn, maar niet fit zijn en niet lekker in je vel zitten is rot.

Waarom een coachtraject?

samen sta je sterker

Heb jij al ontdekt dat diëten niet werkt? Dat het je met veel moeite tijdelijk helpt, maar je daarna toch weer gewoon aankomt? Je hebt al zoveel geprobeerd en er al zoveel geld aan uitgegeven, maar… nog steeds is het je niet gelukt. Hoe doen die andere mensen dat toch? Waarom lukt het hun wel?

Het antwoord is makkelijk, pas je leefstijl duurzaam aan en kies niet voor de tijdelijke oplossing van een dieet. Hierdoor kun je gewoon eten en genieten, waardoor je je lichaam voedt en je ontspant. Dit geeft je niet alleen het voor jou juiste gewicht, je zit ook lekkerder in je vel en voelt je gelukkiger en loopt niet constant te balen en te stressen van alles wat je niet mag.

Het antwoord is dan misschien makkelijk, maar de praktijk een heel stukje lastiger. Met een coach hoef je dit niet alleen te doen:

Door samen te werken met een coach vergroot je jouw kans op succes en een duurzaam resultaat. 

Pak het goed aan

Video afspelen

Wat levert het je op?

een duurzaam resultaat

Met het HappySize coachtraject investeer je echt in jouw toekomst. Na het volgen van een coachtraject heb je:

Als je iets wil hebben wat je nooit hebt gehad, wees dan bereid iets te doen wat je nog nooit hebt gedaan.

Wie ben ik

hoe kan ik jou helpen

Hi, Ik ben Sabine en mijn persoonlijk missie is om alles uit het leven te halen.  Door een gezonde leefstijl en de juiste balans tussen genieten en gezonde keuzes maken voel ik me gezond, fit en zit ik lekker in mijn vel.

Dat is niet altijd zo geweest hoor! Ik was 10kg te zwaar, niet fit, had weinig energie en was erg prikkelbaar. Door te starten met hardlopen, gezonder te gaan eten en vooral aan de juiste knoppen te gaan draaien verlaagde ik mijn gewicht en vetpercentage en kreeg ik een fit, sterk lichaam. Ik ben letterlijk lichter gaan lopen.

Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en Vitaliteitscoach en heb mij gespecialiseerd in emotie-eten, gedrag-verandering en sportvoeding. Ik heb afgelopen jaren al veel vrouwen geholpen om een gezonde balans te creëren tussen een gezonde leefstijl en genieten. 

Ik laat je graag ervaren hoe een gezonde leefstijl voor je kan gaan werken en je energie kan geven in plaats van dat het je energie kost. Ik vind dat
het leven te leuk is om er maar half van te kunnen genieten.

Sabine Thissen

Wat krijg je in een coachtraject?

Kun jij wel wat extra ondersteuning met afvallen gebruiken? In een 1-1 coachtraject onderzoeken we wat jouw knelpunten zijn en kijken we welke stappen je kunt nemen om jouw doelen te bereiken.

De focus ligt bij een gezonde leefstijl en een gezond voedingspatroon zodat je jouw ideale gewicht bereikt zonder het gevoel te hebben dat je een dieet volgt. Je werkt aan een betere gezondheid, waardoor je weerstand verbeterd, je energieker en fitter wordt en je lekker in je vel zit.

Met een persoonlijk voedingsplan ga je gelijk aan de slag om je voedingspatroon aan te passen. Je volgt de HappySize training om je hele leefstijl te verbeteren en tijdens de coachgesprekken bespreken we je voortgang, maken we nieuwe plannen en bespreken we hoe je om kunt gaan met lastige situaties. Met een handige app heb je een weekmenu op maat altijd bij de hand, kun je direct vragen stellen en kun je je laten inspireren door meer dan 1600 recepten.

Persoonlijk voedingsplan

Afgestemd op jouw behoefte, voorkeuren, situatie en doel.

Online Training

Alles wat je moet weten. om duurzaam te veranderen. Te volgen wanneer het jou uitkomt

1-1 coach- gesprekken

Support, focus en motivatie. Samen effectief en efficiënt aan jouw doelen werken

Dit is jouw moment

HappySize Coachtrajecten

LIGHT COACHTRAJECT

3-6 maanden
449
incl. BTW
 • Persoonlijk voedingsplan met variatielijst
 • Online training met 12 modules en 20 videolessen
 • 4 COACHAFPSRAKEN ONLINE OF IN DE PRAKTIJK
 • 6 maanden toegang tot een handige app met 1500+ recepten en weekmenu's
 • 6 maanden wekelijks contact voor vragen en motivatie
 • BONUS: gratis recepten E-Boek t.w.v. 24.99

PREMIUM COACHTRAJECT

6-12 maanden
619
incl. BTW
 • Persoonlijk voedingsplan met variatielijst
 • Online training met 12 modules en 20 videolessen
 • 8 COACHAFPSRAKEN ONLINE OF IN DE PRAKTIJK
 • 12 maanden toegang tot een handige app met 1500+ recepten en weekmenu's
 • 12 maanden wekelijks contact voor vragen en motivatie
 • BONUS: gratis recepten E-Boek t.w.v. 24.99

"Eet maar gewoon, dan doe je al gek genoeg"

Hoe gaat het in zijn werk?

De manier om efficient jouw doel te bereiken

1.

Plan een kennismakingsgesprek

Hierin bespreken we kort jouw doel en kijken we of het coachtraject voor jou geschikt is.

2.

Betaal het traject online

Je kan simpel en gemakkelijk met o.a. iDeal betalen. Termijnbetalingen zijn ook mogelijk. Je ontvangt zo gelijk je inloggegevens voor de training.

3.

Plan een intakegesprek

Hierin bespreken we uitgebreid wat je doelen, wensen en behoeften zijn, zodat ik een passend plan kan maken.

4.

Aan de slag!

Na het intakegesprek ontvang je jouw persoonlijke plan, plan je jouw eerste coachafspraak en kun je aan de slag!

gratis en vrijblijvend

Referenties

verhalen uit de praktijk

Veelgestelde vragen

Deze coachtrajecten zijn bedoeld voor iedereen die een gezonde leefstijl wil ontwikkelen en zijn/haar ideale gewicht wil bereiken.

De HappySize coachtrajecten zijn niet bedoeld om in korte tijd veel af te vallen en dus geen quick fix!

In dit traject ga jij werken aan een gezond voedingspatroon en een gezonde leefstijl. Hierdoor val je waarschijnlijk minder snel af, maar werk je wel aan een duurzaam resultaat, wat betekend dat je na het traject niet gelijk weer aankomt!

Dat hangt ervan hoeveel je af willen vallen en of je hierbij alleen goed op gang geholpen wil worden of echt samen wil werken tot je nieuwe patronen gewoonten zijn geworden. 

Wanneer je twijfelt kun je een gratis kennismakingsgesprek inplannen, dan kijken we samen even wat het beste bij jou past.

Zeker, je kunt de coachtrajecten ook in 3, 6 of 12 maand termijnen betalen. Handig om een groter bedrag een beetje te spreiden. 

Bij aankoop kun je een betaaloptie naar keuze selecteren. Vervolgens betaal je alleen het eerste termijn bij aanmeldingen en geef je toestemming om alle volgende termijnen automatisch af te laten schrijven.

 

Een aantal zorgverzekeraars vergoedt (een deel) van de kosten van dit coachtraject omdat ik aangesloten ben bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Deze vergoeding krijgt vanuit je aanvullende polis, dus betaal je geen eigen risico.

Ben je benieuwd hoeveel jouw verzekeraar vergoedt, of wil je weten welke zorgverzekering je moet kiezen voor het nieuwe jaar? Bekijk het overzicht van vergoedingen door verzekeraars op de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

Nadat je betaald hebt kun je gelijk een intakegesprek inplannen. Na dit gesprek kan je gelijk starten. 

Nog een andere vraag?

Stel je vraag via het onderstaande formulier. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord!