“Samen op zoek naar de meest fitte en slanke versie van jezelf.”

DAILYLICIOUS GROEPSTRAJECT

Volg 12 (online) trainingen in groepsverband en ga aan de slag met een voedingsplan op maat. 

Je werkt aan een gezond voedingspatroon waarmee je uiteindelijk je ideale gewicht kunt bereiken. Het programma is dus geschikt voor zowel mensen die aan willen komen als mensen die af willen vallen of op gewicht willen blijven.

We behandelen verschillende onderwerpen, zoals gezonde voeding, bewegen, motivatie, afvallen, emotie-eten, stress als dikmaker, terugvalpreventie, eetgedrag en nog veel meer. Tijdens de training is er genoeg tijd om al je vragen te stellen aan de coach of aan je groepsmaatjes. 

Na afloop van het programma heb je als het goed is jouw doelen bereikt, maar zeker ook veel extra kennis opgedaan over een gezonde leefstijl en een gezonde voedingsstijl.

In dit Groepstraject:

12 trainingen in groepsverband

Een passend voedingsplan voor elke deelnemer

Hou je voortgang bij in jouw persoonlijke profiel in de Dailylicious Academy (blijft privé)

Kies zelf wanneer de trainingen plaats vinden.

Volg de training live op jouw locatie of online via ZOOM

Besloten groep om ervaringen te delen en elkaar te steunen

Kosten: vanaf €149,- per persoon*

* kosten afhankelijk van de groepsgrootte en excl. reiskosten

Stel zelf jouw groep samen......

Stel zelf een groep samen van minimaal 8 personen en volg samen de trainingen op een locatie die voor jullie prettig is. Online kan natuurlijk ook gewoon. Dus verzamel gelijkgestemde vriendinnen, familieleden, collega’s en sportbuddies en meld je aan!

.......Of meld je individueel aan

Lijkt het jouw fijn om een 12-wekelijks trainingstraject te volgen in groepsverband, maar heb je geen groep om mee deel te nemen? Je kunt ook individueel aanmelden, bij genoeg aanmeldingen start ik een online traject.

Aanmelden of meer weten?

Plan hier een vrijblijvend informatiegesprek of stuur een bericht.

Ondernemers opgelet!

Je kunt dit traject aanbieden aan jouw werknemers en zo een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl en mindset. De training kan onder werktijd of in de avonduren geplant worden en is erg laagdrempelig. Deelname, voortgang en resultaten kunnen anoniem blijven (deelname bij een online training). Ook een combinatie met hardlooptraining of bootcamp is mogelijk. Neem contact op voor meer informatie