Voedingsanalyse

PERSOONLIJK VOEDINGSADVIES

Heb jij een gezond gewicht maar ben jij benieuwd of je gezond eet en de juiste voedingsstoffen binnen krijgt? Of wil je graag wat kilo’s kwijt maar geen volledig programma volgen?

Middels een eenmalig voedingsadvies kan ik je aan de hand van een voedingsdagboek, dat je een aantal dagen bijgehouden hebt, adviseren in de stappen die je kunt nemen om tot een gezonder voedingspatroon te komen.

We starten met een intake gesprek. Tijdens dit gesprek probeer ik een goed beeld te krijgen van jouw doelen en motivatie, je huidige levensstijl,  je voedingspatroon en eventuele medische gegevens die voor mij van belang zijn. Ik mail je voorafgaand aan deze afspraak een vragenlijst door die je in moet vullen en terug kunt sturen. We gaan ook even meten en wegen voor een totaal beeld.

Vervolgens houd je gedurende een week in een voedingsdagboek bij wat je allemaal eet en drinkt op een dag. Dit dagboek analyseer ik en we plannen een 2e afspraak in. Hierbij geef ik een analyse van jouw huidige voedingspatroon en geef ik je adviezen mee om thuis zelf mee aan de slag te gaan

"Een goed plan is het halve werk"

Voedingsanalyse

€ 99,-

EENMALIG

Intake gesprek

Voedingsadvies & tips

Keuzedagmenu en variatielijst