fbpx

“het recept voor meer zomergeluk in 8-weken”

Hoera de zomer!!

Het is zomer! Dat betekent voor veel mensen genieten van het weer, lekker lang buiten zitten en misschien wel op vakantie! Heerlijk ontspannen en veel gezelligheid met familie, vrienden, buren of collega’s. Momenten waarop niets moet – en veel mag.

Maar misschien voel jij ook iets anders wanneer je het woord “zomer” hoort. Maak je je zorgen over je zomerkleding en over je bikini of badpak. Al die bbq’s en spontane borrels zijn heel gezellig, maar die extra kilo’s wat minder!

Hoe zou het zijn als je lekker van de zomer kunt genieten zonder aan te komen, of zelfs af kunt vallen? Als je een fijne balans gevonden hebt tussen gezonde voeding en genieten en je hierdoor meer energie ervaart? 

Met dit 8-weken zomergeluk programma ga je hiermee aan de slag, wanneer het jou uitkomt. Dus ga je tussendoor lekker op vakantie dan is dat geen probleem!

Herken je dit?

 • Je bent de laatste tijd wat kilo’s aangekomen 
 • Je wil graag afvallen maar vind dit in de zomerperiode extra lastig
 • Je bent onzeker over jouw lichaam en zie je op tegen een bezoek aan het zwembad
 • Je wil wel gezond eten, maar wat is dat dan en wat is de juiste balans?

En wil je ....

 • Genieten van de zomer zonder aan te komen?
 • Ontspannen de zomer door en toch afvallen?
 • Lekker in je vel zitten?
 • Meer zelfvertrouwen?
 • Meer energie?
 • Genieten van lekker eten en hier niet meer de hele dag mee bezig zijn?
 • Wel begeleiding maar wel flexibel zijn en werken aan je gezondheid wanneer het jou uitkomt?

Meld je dan nu aan!

DAILYLICIOUS ZOMERGELUK PROGRAMMA
8-weken

persoonlijk plan

Het Zomergeluk plan

Een informatief werkboek met verschillende modules helemaal afgestemd op de zomer. Je leert hoe je een gezond voedingspatroon ook in de zomer toe kunt passen en toch kunt blijven genieten!

icoon hamburger

Geen dieet & geen verboden voeding

Je mág alles eten. Wij adviseren je over hoe vaak en hoeveel je het beste bepaalde voeding kunt eten. Ook in een gezond voedingspatroon is ruimte voor wat minder gezonde keuzes.

recepten

4 weekmenu's met zomerse recepten

4 zomerse weekmenu's afgestemd op jouw behoefte. Met tips voor gezonde alternatieven en heerlijke recepten. Hierin is er ook ruimte voor een bbq!

Afvallen door gezonde voeding

Ik werk op basis van gezonde voeding, Hierdoor eet je grotere porties, voel je je verzadigd en heb je dus geen last van een hongergevoel. daarnaast geeft gezonde voeding je lekker veel energie!

1 SOS coachgesprek

Kom je er even niet uit? Dan kan je het SOS coachgeprek aanvragen! In een online coach gesprek van 15 minuten beantwoord ik al je vragen en help ik je weer op weg! Je hoeft het dus niet helemaal alleen te doen!

Nu voor slechts €59,-!

Ja, ik ga ervoor en doe mee!

volg Dailylicious Foodcoach op social media