HappySize training

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
289

Vind jouw HappySize!

Welkom bij de Happysize training, leuk dat je begonnen bent!

Met deze training ga je aan de slag met een gezonde leefstijl. Hierbij kijken we niet alleen naar wat je eet, maar besteden we ook veel aandacht aan zaken als beweging en ontspanning. Dit heeft namelijk allemaal veel invloed op je fysieke en mentale gezondheid. Je mentale gezondheid is ontzettend belangrijk in dit HappySize traject. En gezond gewicht en gezond voedingspatroon is geen garantie voor geluk. Die garantie is er uiteraard nooit, maar door en leefstijl te creëren die voor jouw werkt, die dus bij jou past kom je wel dichter bij een gelukkig leven. En dat is dus niet voor iedereen een #fitgirl leefstijl.

Een ander belangrijke pijler van deze training is langzaam veranderen en dus ook langzaam afvallen. In de video hieronder leg ik je uit waarom dit nu zo belangrijk is

Wat kun je verwachten:

  • Je start deze training met het volgen van jouw voedingsplan. Door dit te volgen verlies je jouw eerste kilo’s en dat motiveert natuurlijk om door te gaan!

  • Daarbij geef ik je in verschillende modules en lessen veel informatie over een gezonde leefstijl en een gezond voedingspatroon.

  • Wat deze training uniek maakt is dat we ook aan de slag gaan met de juiste mindset om een gezonde leefstijl te gaan volgen en te blijven volgen.

Iedereen weet wel dat taart niet gezond is en een appel wel, maar waarom is het toch zo lastig om minder taart en meer appels te eten? Dat gaat dus over gedrag, bewust en onbewust. Door je patronen te erkennen, herkennen en te veranderen zorg je voor een duurzame verandering, dus een gezond gewicht en een gezonde leefstijl voor altijd.

Hoe werkt het:

De training bestaat uit onderstaande 12 modules. Je kunt deze in je eigen tempo doorlopen. Elke week komt er een nieuwe module voor je beschikbaar.

De werkbladen voor de opdrachten kan je uitprinten en samen bundelen tot een werkboek. Dan kun je deze samen met het receptenboek er ook na deze training nog vaak bij pakken.

Mocht je vragen hebben dan kun je me een bericht sturen via de berichten box in jouw persoonlijke profiel of een coachgesprek inplannen (ook via jouw profiel).

Heel veel succes!

Groetjes
Sabine