gratis Gezondheisbeurs

UIT-TIP: De Gezondheidsbeurs

Ben jij nieuwsgierig naar alle nieuwe trends op het gebied van een gezonde leefstijl? Bezoek dan De Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht! Naast de ruim 300 stands met leuke en lekkere gezonde producten vind je er ook een kooktheater, diverse workshops en zijn er veel interessante lezingen.
Persoonlijk ga ik vooral voor de lezingen van bekende en minder bekende experts op het gebied van voeding, bewegen en ontspannen.
Wat is bijvoorbeeld de invloed van te weinig slaap nu precies op je gewicht? En hoe kun je dan beter slapen? Dit is één van de onderwerpen waar ik wel meer over wil weten! Maar uiteraard is het ook heel fijn dat er heel veel lekkere en gezonde gerechten en dranken te koop en te proeven zijn.

Kijk even op de website van De Nationale Gezondheidsbeurs voor het programma en zie welke bekende coaches, auteurs en influencers er aanwezig zijn.

Gezondheidsbeurs

Wil jij hier bij zijn? Bestel dan nu je gratis kaarten hier en gebruik de code Dailylicious20

Ik mag in totaal 50 kaarten gratis weggeven met deze code. Zijn deze op dan kun je alsnog een korting ontvangen en betaal je maar €9.95 voor een ticket i.p.v €20,-

Mocht je gaan, wellicht komen we elkaar tegen en laat zeker even weten wat je het meest interessant of leukste vond. Veel plezier!

P.S: trek je sporty outfit aan wanneer je ook nog deel wilt nemen aan één van de actieve workshops!

Add A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.