Uitslag

Jouw score op de checklist ligt tussen de 120 en 175 punten

Oeps…  jouw leefstijl kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Waarschijnlijk ervaar nu veel klachten door je huidige leefstijl, soms zelfs onbewust. 

Wanneer je op een gezonde manier af wil vallen moet je aan slag met een gezondere leefstijl en/of een gezond eetpatroon om echt succes te hebben en te behouden.

Misschien heb je best wat vragen en ben je benieuwd wat jij zou kunnen doen om de eerste stappen te zetten? Begrijpelijk, met al die verschillende manieren en diëten zie je al snel door de bomen het bos niet meer.  Ga nu aan de slag met de workshop “ontdek je lek” en krijg antwoord op deze vragen.

Met deze workshop ontdek je op welke vlakken jij de eerste stappen kun gaan zetten om op een gezonde manier af te vallen. Omdat je de checklist al ingevuld hebt wil ik je graag verder helpen met 10 euro extra korting op deze workshop. De workshop incl. strategiegesprek en afvalsupportsheet kost je dan nog maar 17 euro

Profiteer nu van deze korting en betaal maar 17 euro

niet tevreden, geld terug

Workshop "Ontdek je lek"

val succesvol af door aan de juist knoppen te draaien

Wil je een fit lijf en gezonde leefstijl?

Met deze online workshop krijg je snel inzicht in jouw huidige leefstijl en gezondheid. Je ontdekt welke veranderingen je het meeste resultaat op gaan leveren. In een persoonlijk strategiegesprek adviseer ik je hoe jij het beste kunt beginnen voor een blijvend resultaat.

Blijf niet aanmodderen

Steek niet langer geld en energie in een tijdelijke oplossingen maar onderzoek eerst waar je nu het beste mee aan de slag kunt. Zodat je je energie steekt in iets wat je gaat helpen. Bereik jouw ideale gewicht door je leefstijl te veranderen en je zult fitter en gelukkiger worden, meer energie hebben en nooit meer terugvallen.

Is deze workshop geschikt voor jou?

Deze workshop staat helemaal in het teken van een gezonde leefstijl en een gezonde balans. Belangrijk is dus dat je interesse hebt in een duurzame oplossing en hier tijd en energie in wil steken. Je zoekt geen quick fix!

Herken jij hierin? Dan is deze workshop voor jou!

Geen wachtrijen. Je kunt direct beginnen

"Vind jouw lek, of blijf dweilen met de kraan open"

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor slecht 27 euro  17 euro bestel je deze workshop incl. een persoonlijk strategiegesprek. Na je aankoop heb je direct toegang tot de online workshop.

Niet tevreden? Dan krijg je je geld terug. 

BONUS 1: PERSOONLIJK STRATEGIEGESPREK

Naast de super waardevolle workshop. Krijg je ook een persoonlijk adviesgesprek waarin we specifiek naar jou situatie kijken

BONUS 2: AFVAL SUPPORTSHEET

Een handige lijst met 10 praktische tips die je helpen om ook echt vol te houden op momenten dat het lastig gaat worden.