Uitslag

Jouw score op de checklist ligt tussen de 77 en 119 punten

Je scoort gemiddeld op het gebied van een gezonde leefstijl. Zeg maar een zesje. Een zes was vroeger op school misschien een mooi cijfer, maar wanneer het om je gezondheid gaat, is een zes dan ook voldoende voor jou? 

Hoe gezonder je leefstijl en je gewicht, hoe gezonder je lichaam wordt en dat zorgt er weer voor dat je gelukkiger, energieker en zelfverzekerder door het leven gaat. Meer energie voor leuke dingen dus en een betrouwbaar en sterk lichaam en geest!  

Door wat kleine wijzigingen gaat jouw score misschien wel van een zesje naar een 8. Je kunt je voorstellen wat voor impact dit kan hebben op hoe je je voelt.

Misschien heb je best wat vragen en ben je benieuwd wat jij zou kunnen doen om de eerste stappen te zetten? Begrijpelijk, met al die verschillende manieren en diëten zie je al snel door de bomen het bos niet meer.  Ga nu aan de slag met de workshop “ontdek je lek” en krijg antwoord op deze vragen.

Met deze workshop ontdek je op welke vlakken jij de eerste stappen kun gaan zetten om op een gezonde manier af te vallen. Omdat je de checklist al ingevuld hebt wil ik je graag verder helpen met 10 euro extra korting op deze workshop. De workshop incl. strategiegesprek en afvalsupportsheet kost je dan nog maar 17 euro

Profiteer nu van deze korting en betaal maar 17 euro

niet tevreden, geld terug

Workshop "Ontdek je lek"

val succesvol af door aan de juiste knoppen te draaien

Wil je een fit lijf en gezonde leefstijl?

Met deze online workshop krijg je snel inzicht in jouw huidige leefstijl en gezondheid. Je ontdekt welke veranderingen je het meeste resultaat op gaan leveren. In een persoonlijk strategiegesprek adviseer ik je hoe jij het beste kunt beginnen voor een blijvend resultaat.

Blijf niet aanmodderen

Steek niet langer geld en energie in een tijdelijke oplossingen maar onderzoek eerst waar je nu het beste mee aan de slag kunt. Zodat je je energie steekt in iets wat je gaat helpen. Bereik jouw ideale gewicht door je leefstijl te veranderen en je zult fitter en gelukkiger worden, meer energie hebben en nooit meer terugvallen.

Is deze workshop geschikt voor jou?

Deze workshop staat helemaal in het teken van een gezonde leefstijl en een gezonde balans. Belangrijk is dus dat je interesse hebt in een duurzame oplossing en hier tijd en energie in wil steken. Je zoekt geen quick fix!

Herken jij hierin? Dan is deze workshop voor jou!

Geen wachtrijen. Je kunt direct beginnen

"Vind jouw lek, of blijf dweilen met de kraan open"

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor slecht 27 euro  17 euro bestel je deze workshop incl. een persoonlijk strategiegesprek. Na je aankoop heb je direct toegang tot de online workshop.

Niet tevreden? Dan krijg je je geld terug. 

BONUS 1: PERSOONLIJK STRATEGIEGESPREK

Naast de super waardevolle workshop. Krijg je ook een persoonlijk adviesgesprek waarin we specifiek naar jou situatie kijken

BONUS 2: AFVAL SUPPORTSHEET

Een handige lijst met 10 praktische tips die je helpen om ook echt vol te houden op momenten dat het lastig gaat worden.