Workshop "ontdek je lek"

meer resultaat met afvallen door aan de juiste knoppen te draaien

Nu voor €27

Workshop "ontdek je lek"

meer resultaat met afvallen door aan de juiste knoppen te draaien

Nu voor €27

Wil je een fit lijf en gezonde leefstijl?

Met deze online workshop krijg je snel inzicht in jouw huidige leefstijl en gezondheid. Je ontdekt welke veranderingen je het meeste resultaat op gaan leveren. In een persoonlijk strategiegesprek adviseer ik je hoe jij het beste kunt beginnen voor een blijvend resultaat.

Niet tevreden, geld terug

Blijf niet aanmodderen

Steek niet langer geld en energie in een tijdelijke oplossingen maar onderzoek eerst waar je nu het beste mee aan de slag kunt. Zodat je je energie steekt in iets wat je gaat helpen. Bereik jouw ideale gewicht door je leefstijl te veranderen en je zult fitter en gelukkiger worden, meer energie hebben en nooit meer terugvallen.

Is deze workshop geschikt voor jou?

Deze workshop staat helemaal in het teken van een gezonde leefstijl en een gezonde balans. Belangrijk is dus dat je interesse hebt in een duurzame oplossing en hier tijd en energie in wil steken. Je zoekt geen quick fix!

Herken jij hierin? Dan is deze workshop voor jou!

Geen wachtrijen. Je kunt direct beginnen

"Vind jouw lek, of blijf dweilen met de kraan open"

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor slecht €27,- euro bestel je deze workshop incl. een persoonlijk strategiegesprek. Na je aankoop heb je direct toegang tot de online workshop.

Niet tevreden? Dan krijg je je geld terug. 

BONUS 1: PERSOONLIJK STRATEGIEGESPREK

Naast de super waardevolle workshop. Krijg je ook een persoonlijk adviesgesprek waarin we specifiek naar jou situatie kijken

BONUS 2: AFVAL SUPPORTSHEET

Een handige lijst met 10 praktische tips die je helpen om ook echt vol te houden op momenten dat het lastig gaat worden.